Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Astroloģe: Premjeru kandidātiem netrūkst ambīciju, ir grūtības pieņemt citas autoritātes

Partiju nosauktajiem premjera amata kandidātiem netrūkst ambīciju, vairāki no viņiem ir ļoti mērķtiecīgi, taču ne visai spējīgi pieņemt citas autoritātes, stāstīja sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa.

Pēc dažādām astroloģiskām kombinācijām individuālajos horoskopos, visiem potenciālajiem premjeriem ir dotas iespējas attīstīt talantus, kas nepieciešami politiķim.

"Analizējot premjeru kandidātu personību horoskopu kartes, aplūkoju tos aspektus, kas skar publisko un politisko darbību, līdz ar to arī mūsu, vēlētāju un nodokļu maksātāju, dzīvi un intereses," piebilda astroloģe. Viņa uzsvēra: ja cilvēks apzinās, kur iespējamas problēmas, un strādā ar sevi, tad to, kas "ierakstīts" pamathoroskopā, iespējams mainīt. Tāds piemērs ir politiķis Ainārs Šlesers, kura pamathoroskopā komunikācijas tēma ir apgrūtināta, taču viņš to ir sekmīgi pilnveidojis un mainījis.

"Politiķiem ir iespējas izmantot konsultantus, tēla veidotājus, un, tāpat kā jebkuram cilvēkam, - strādāt ar sevi un saviem trūkumiem. Tomēr pamathoroskopa iezīmes katrā no mums iekšā "sēž" un var aktualizēties atkārtoti," uzsver Kārkliņa.

Astroloģe ielūkojās partiju nosaukto premjera amata kandidātu horoskopos.

Gaidi Bērziņu (VL-TB/LNNK) raksturo loģisks prāts un prasme izteikties, piemīt organizatora dotības. Daudzām tēmām spēj pieiet radoši. Smaids un kompromisu spējas ir labs palīgs sarežģītās situācijās. Tajā pat laikā var būt emociju ietekmē izteikti nepārdomāti vārdi vai lēmumi. Ja viņu aizkaitinās, tad "tvaiks ies uz āru", var kļūt negants un stūrgalvīgs.

Valdim Dombrovskim (V) piemīt organizatora un līdera dotības, kā arī godkāre, viņš daudz ko neizrāda uz āru, jo ļoti spēj apvaldīt un ierobežot savas emocijas. Līdz ar to strīdīgumu un dusmas viņš spēj noslāpēt tā, ka to pamana tikai retais. Ja krājas iekšējā spriedze, tā var izlauzties uz āru negaidītā un impulsīvā veidā. Konservatīva domāšana un varbūtība tikt ierautam intrigās.

Aivars Lembergs (ZZS) daudz spēj panākt ar smaidu, noskaņots draudzīgi un pozitīvi, taču patiesībā aiz lādzīgās ārienes slēpjas "krampīgs" saimnieka tvēriens un mērķtiecība. Tiesa, dzenot nosprausto vagu, var nepamanīt kādas detaļas. Piemīt ambīcijas, dažkārt var apsolīt vairāk, nekā spēj izpildīt. Atsevišķās situācijās iespējamas despotiskas izpausmes un ekscentriska rīcība.

Aināram Šleseram (LPP/LC), no vienas puses, piemīt spēja darboties kolektīvā, no otras - samērā egocentriska un saasināta sevis uztveršana. Iespējamas grūtības komunikācijā un izteiksmes līdzekļos. Skeptiska nostāja daudzos jautājumos, ir ambiciozi plāni, kam ne vienmēr ir reāls segums. Grūti pieņemt padomus. Spēj savaldīt un ierobežot emocijas, bet kādā momentā spēj kļūt diktatorisks. Daudz enerģijas, labas, radošas domas un idejas.

Edmunds Sprūdžs (Zatlera reformu partija) - enerģisks, ar vēlmi apliecināt sevi, parādīt, ka "es esmu čalis". Ja kāds to apšauba, tad cenšas pierādīt sevi, taču jāuzmanās, lai enerģija tiktu tērēta lietderīgi. Traucēklis var būt svārstīgas emocijas un jūtīga kritikas uztvere. Atsevišķos brīžos var kļūt despotisks. Liela varbūtība tikt ierautam intrigās. Saimnieciskā domāšana, vēlme pēc zināšanām, loģisks prāts un organizatora dotības.

Nilam Ušakovam (SC) piemīt loģisks prāts, spēja izteikties un komunicēt. Viņam raksturīga prasme iekļauties un adaptēties visdažādākajos apstākļos, atrast kopīgu valodu. Oriģinālas domas un organizatora dotības. Ierobežos savas emocijas, un, ja tās būs svārstīgas, centīsies neizrādīt. Jāsargās zaudēt autoritāti, var tikt ierauts intrigās. Iespējama stūrgalvība, grūti pieņemt citu cilvēku padomus vai viedokli.

Astroloģe piebilda, ka no potenciālajiem premjeru kandidātiem vissarežģītākās attiecības ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu (ZZS) varētu veidoties Lembergam, ja viņš kļūtu par premjeru: "Starp abiem kungiem dzirksteļotu ambīcijas un konkurence, būtu atšķirīgas nostājas, viedokļu sadursmes. Viņiem nevajadzētu strādāt kopā, jo šī sadarbība nomāktu arī katra personības attīstības iespējas."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas