Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Atkal ierosināta Baltijas markas maksātnespējas lieta

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa šonedēļ atkal ierosinājusi savulaik Bislana Abdulmuslimova holdingā "AB Holding" iekļautās SIA "Baltijas marka" maksātnespējas procesa lietu.

Kā liecina Maksātnespējas administrācijas mājaslapā pieejamie dati, minētā lieta ierosināta 3.aprīlī pēc SIA "Rēzeknes gaļas kombināts" pieteikuma.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Guntis Piteronoks atturējās komentēt situāciju.

"Esmu burtiski nupat atgriezies no ārzemju komandējuma un nepārzinu lietas norisi," biznesa portālam "Nozare.lv" sacīja Piteronoks.

Kā ziņots, pēc "Rēzeknes gaļas kombināta" pieteikuma "Baltijas markas" maksātnespējas lieta tika ierosināta arī pērn, taču 12.decembrī Vidzemes priekšpilsētas tiesa to izbeidza, jo "Rēzeknes gaļas kombināts" savu pieteikumu atsauca.

LETA jau ziņoja, ka pērn oktobrī "Baltijas markai" mainījās īpašnieki un vadība. Par "Baltijas markas" 100% īpašnieku kļuva apsardzes firma SIA "Bars Security", kas pieder Edgaram Rubīnam. Iepriekš "Baltijas marka" vienādās daļās piederēja Vasilija Meļņika SIA "Eiroholdings" un SIA "Rēzeknes gaļas kombināts".

Par vienīgo "Baltijas markas" valdes locekli pērn 9.oktobrī kļuva Rubīns, nomainot iepriekšējo uzņēmuma valdes priekšsēdētāju Meļņiku un valdes locekli Abdulmuslimovu.

"Rēzeknes gaļas kombināts" ietilpst "AB Holding", kas ir Abdulmuslimovam 100% piederoša kompānija. Holdingā iekļauti arī uzņēmumi AS "Ventspils zivju konservu kombināts", SIA "GoAdventure", SIA "RGK Security", SIA "A.R. BCC", SIA "Baltic Metal Company", SIA "Bars Security Inkasso", SIA "Baltic Wood Company", SIA "Daugavpils gaļas kombināts" un SIA "Karavela".

"AB Holdings" valdes priekšsēdētāja ir Roza Džamaldajeva, valdes locekļi - Piterenoks un Andris Bite. "AB Holding" pārtikas ražošanas un pārstrādes uzņēmumi eksportē zivju un gaļas produkciju.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas