Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Avārijā Latgalē gājuši bojā divi kluba Krāslava basketbolisti

Svētdien kādā ceļu satiksmes negadījumā Latgalē gājuši bojā divi cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Kā informē Latvijas Basketbola savienība, autoavārijā svētdien gājuši bojā Latvijas Basketbola līgas (LBL) trešās divīzijas komandas Krāslava basketbolisti Edgars Gribs un Leonīds Terentjevs.

Likumsargu pārstāve Ksenija Belova skaidroja, ka traģiskais negadījums noticis svētdien ap plkst.21.20 Ilūkstes novada Šederes pagastā, kad vieglās automašīnas Audi vadītājs, braucot no Ilūkstes puses, nav ticis galā ar sava transportlīdzekļa vadību, automašīna iebraukusi pretējā braukšanas joslā un tai sānā ietriekusies smagā mašīna. Notikuma vietā gājis bojā gan Audi vadītājs, gan mašīnas pasažieris. Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess, tiek skaidroti notikuma apstākļi.

Diennakts laikā uz autoceļiem reģistrētas arī piecas avārijas ar cietušajiem - katrā no šiem negadījumiem cietis pa vienam cilvēkam. Latgalē uz autoceļiem cietuši trīs cilvēki, bet Rīgā divi.

Kopumā diennakts laikā Latvijā fiksēti 56 ceļu satiksmes negadījumi - 15 avārijas notikušas Latgalē, 14 Rīgas reģionā, 13 Vidzemē, desmit Zemgalē, bet četras Kurzemē.

Valsts policijas darbinieki par dažādiem Ceļu satiksmes negadījumiem noformējuši 542 administratīvā pārkāpuma protokolus, tostarp 191 - par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

papildināta visa ziņa

Top komentāri

Pravietisnejaukais
P
Lai kā arī neplosītos cilvēku mednieki... katru nedēļu - pa līķītim, pa diviem! Vēl vairāk radarējiet, vēl vairāk trakojiet, vēl vairāk sodiet! Un jūs redzēsiet, nekas nemainīsies! Jo jums absolūti nav sajēgas par lietu būtību un par cilvēka sūtību!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas