Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Balvas Lielā Pūce un Mazā Pūce pasniegšanas ceremonija

Otrdien, 9.jūlijā, Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) tika pasniegta ceļojošā balva Lielā Pūce un Mazā Pūce, kas jau 24 gadus tiek nodota labākajiem skolu kolektīviem mācību gadā par sekmīgu darbu talantīgo skolēnu izglītošanā.

Šogad balvu pasniedza Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Ina Druviete, IZM Valsts izglītības satura centra (VISC) vadītājs Guntis Vasiļevskis un Ata Kronvalda fonda prezidents Henriks Danusēvičs.

"Ik gadu VISC rīko dažādas olimpiādes, sacensības, zinātniski pētniecisko darbu lasījumus, kas ir veids, kā skolām parādīt savus talantus. Talantu ceļš gan pašam jaunietim, gan tam, kurš to palīdz iet, ir grūts ceļš. Un tieši skolotājs ir tas, kurš virza jaunieti, ir balsts brīžos, kad tas nepieciešams. IZM vārdā es vēlos pateikt lielu paldies Ata Kronvalda fondam par to, ka jūs turat godā un cieņā skolas un skolotājus, tos, kas palīdz attīstīt mūsu nākotnes intelektu," atklājot pasākumu sacīja VISC vadītājs Guntis Vasiļevskis.

Šī gada pasākumā tika apbalvotas 10 labākās lielās uz mazās skolas. Ceļojošās pūces balvu lielo skolu kategorijā šogad iegūst Rīgas Valsts 1. ģimnāzija, Daugavpils Krievu vidusskola, Rīgas Zolitūdes ģimnāzija, Āgenskalna Valsts ģimnāzija un Valmieras Valsts ģimnāzija.  Mazo skolu kategorijā ceļojošās pūces balvu ieguva Daugavpils Saskaņas pamatskola, Rīgas 89. vidusskola, Rīgas Herdera vidusskola, Rudzātu pamatskola un Balvu pamatskola. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas