Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Bijušais Radio Open 101 rīta programmas veidotājs vēršas policijā; viņam draudējis jaunais medija īpašnieks

Policija izskata iesniegumu par nu jau bijušajam "Radio Open 101" rīta programmas veidotājam Ilgvaram Rukeram it kā izteiktiem draudiem no radio jaunā īpašnieka Vitālija Ņikitenko puses.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA apstiprināja, ka šādu iesniegumu Brasas iecirkņa policijas darbinieki saņēmuši šopēcpusdien. 

Līdz ar to likumsargi patlaban pārbauda iesniegumā minētos faktus un vērtē, vai tajos ir saskatāmas noziedzīga nodarījuma pazīmes, sacīja Sadovskis. 

Kā ziņots, vakar "Radio Open 101" mājaslapā tika ievietots paziņojums, ka to pametusi daļa komandas - rīta programmas veidotāji Māris Žigats, Ilgvars Rukers un Dace Volfa. Paziņojumā bija teikts, ka ir pagājis tieši mēnesis, kopš "Radio Open 101" atsāka savu darbību, tomēr lielākajai daļai radošās komandas nācies pamest šo projektu galvenokārt tāpēc, ka jaunais īpašnieks un viņa sabiedrotie nav spējuši pildīt savas saistības pret darbiniekiem. 

Rukers biznesa portālam "Nozare.lv" atzīmēja, ka nevar runāt citu vārdā, taču pret viņu jaunais īpašnieks nav pildījis saistības. Radio esot ticis pārpirkts ar visām saistībām, un viņi esot vienojušies par to pildīšanu. Taču līdz noteiktajam datumam nekāda virzība neesot bijusi jūtama. Tādēļ daļa komandas radio pametusi. 

Pat ja tagad vadība savas saistības izpildīs, Rukers šajā uzņēmumā vairs neatgriezīšoties, jo divarpus mēnešu laikā esot pietiekami iepazinis jauno īpašnieku, viņa vadības stilu un uzskatus par biznesa veidošanu. 

"Radio 101" izsolē nopirka Krievijas pilsonis Ņikitenko. Ņikitenko "Radio 101" iegādājās 30.aprīlī notikušajā izsolē, kuru rīkoja likvidējamās "Latvijas Krājbankas" ("Krājbankas") administrators SIA "KPMG Baltics". Izsoles sākumcena bija 50 000 latu, bet Ņikitenko piedāvājis cenu, kas vairākas reizes pārsniegusi sākumcenu. Precīza darījuma summa gan netiek atklāta. 

Izsolē pārdotas "Radio 101" juridiskās īpašnieces SIA "TeleMedia centrs" un tās meitasuzņēmumu SIA "Radio Trīs" un SIA "Radio Zemgale" kapitāldaļas 100% apmērā, kā arī "Krājbankas" prasījuma tiesības pret šiem uzņēmumiem 499 697 latu apmērā. Kapitāldaļas un prasījuma tiesības tika izsolītas kā vienots lietu kopums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas