Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bordāns vēl solās meklēt risinājumus, lai pasaules hokeja čempionātā Rīgā ielaistu skatītājus

Uz otrdienas Ministru kabineta sēdi meklēsim risinājumus, lai vismaz daļa skatītāju varētu klātienē redzēt Rīgā gaidāmo pasaules hokeja čempionātu, šodien pēc koalīcijas sanāksmes žurnālistiem pavēstīja Jaunās konservatīvās partijas (JKP) līderis, tieslietu ministrs Jānis Bordāns.

2021.gada pasaules čempionāts Rīgā sāksies jau šīs nedēļas izskaņā. Latvijas Hokeja federācija bija izteikusi vēlmi ļaut spēles vērot arī pāris tūkstošiem klātienes skatītāju, taču šāds piedāvājums līdz šim nav ticis atbalstīts, jo valstī joprojām vērojams augsts saslimstības ar Covid-19 līmenis.

JKP kontrolētā Izglītības un zinātnes ministrija ir piedāvājusi ļaut pasaules čempionāta hokeja spēles klātienē apmeklēt vakcinētām personām.

Šodien JKP līderis izteicās, ka būtu jārod risinājums, lai klātienē hokeja spēles klātienē redzētu vismaz daļa no to skatītāju skaita, kas citos apstākļos būtu kupli apmeklējuši šo sporta pasākumu.

Šo risinājumu varētu rast, rēķinoties ar Covid-19 un ievērojot nepieciešamos epidemioloģiskās drošības nosacījumiem, uzskata Bordāns.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas