Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Brīdina par atsevišķu Bosch un Siemens trauku mazgājamo mašīnu aizdegšanās risku

Atsevišķām zīmolu Bosch un Siemens trauku mazgājamo mašīnu klāstā esošām ierīcēm pastāv potenciāls aizdegšanās risks, teikts kompānijas BSH Home Appliances AB filiāle Latvijā izplatītajā paziņojumā.

Kompānijas paziņojumā norādīts, ka ir konstatēts, ka elektriskais komponents, kas iekļauts ierobežotā tādu Bosch un Siemens zīmola trauku mazgājamo mašīnu klāstā, kas ir ražotas laikā no 1999.gada līdz 2005.gadam, var pārkarst un ļoti retos gadījumos izraisīt aizdegšanās risku.

Lai trauku mazgājamo mašīnu īpašnieki varētu pārbaudīt, vai tas attiecas uz viņu īpašumā esošu trauku mazgājamo mašīnu, jāpārbauda zīmols, modeļa numurs, partijas numurs un sērijas numurs, ko var atrast trauku mazgājamās mašīnas durvju paneļa iekšpusē.

Ja mašīnu īpašniekiem ir grūti konstatēt, vai viņu trauku mašīna ir viena no minētajām, vai rodas jautājumi, kompānija lūdz sazināties ar zvanu centru, zvanot pa tālruni vai arī apmeklējot interneta mājaslapu https://dishcareaction.com/lv-lv, kur arī ir iespējams veikt pārbaudi, attiecīgajās ailēs ierakstot modeļa, partijas un sērijas numuru.

Kompānija uzsver, ka šis drošības paziņojums attiecas tikai uz ierobežotu trauku mazgājamo mašīnu klāstu un neskar nevienu citu Bosch un Siemens zīmola ierīci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas