Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ceturtdien gaidāma karstuma dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums

Izsludināts dzeltenais brīdinājums par to, ka ceturtdien, 4.augustā, gaisa temperatūra Latvijā var paaugstināties līdz pat +30 grādiem, aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā (LVĢMC).

Pēcpusdienā gaidāms stiprs karstums - gaisa temperatūra paaugstināsies, sasniedzot +27 līdz +30 grādus, pavēstīja LVĢMC un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji.

Brīdinājums būs spēkā no plkst.13 līdz 20.

Stiprajā karstumā lielāks veselības traucējumu risks pastāv atsevišķām iedzīvotāju grupām, jo īpaši - vecākiem cilvēkiem, maziem bērniem un cilvēkiem ar hroniskām saslimšanām.

Iedzīvotāji aicināti izvairīties uzturēties tiešos saules staros, īpaši dienas vidū, kā arī pastiprināti uzņemt šķidrumu, visas dienas garumā regulāri padzeroties.

Ja meteoroloģiskie apstākļi būs radījuši postījumus, kas apdraud cilvēku veselību un dzīvību, komunikācijas vai sabiedriskā transporta kustību, iedzīvotāji aicināti zvanīt uz vienoto ārkārtas palīdzības tālruņa numuru 112.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas