Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ceturtdien sāksies karstums

Ceturtdien pēc dzestras nakts gaisa temperatūra Latvijā strauji paaugstināsies - sāksies vismaz nedēļu garš karstuma vilnis, prognozē sinoptiķi.

Nakts uz ceturtdienu gaidāma skaidra un ar lēnu vēju, dažviet veidosies miglas vāli. Gaisa temperatūra saullēktā noslīdēs līdz +6..+12 grādiem.

Diena visā valstī būs sausa un saulaina. Pūtīs lēns dienvidu vējš, bet piekrastes lielākajā daļā gaidāma neliela brīze - vējš pūtīs no jūras.

Pēcpusdienā saule gaisu sakarsēs līdz +24..+28 grādiem. Daļā piekrastes saglabāsies spirgtāks gaiss ar maksimālo temperatūra tikai nedaudz virs +20 grādiem.

Rīgā ceturtdien no rīta līdz vakaram spīdēs saule un pūtīs lēns vējš. Gaisa temperatūra naktī saglabāsies virs +10 grādiem; maksimālā temperatūra gaidāma vēlā pēcpusdienā, kad tā sasniegs +27 grādus.

Jau ziņots, ka piektdien gaidāms karstums līdz +30 grādiem, bet dažās turpmākajās dienās termometra stabiņš ēnā pakāpsies arī virs +30 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas