Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Daugavpilī sagriež PLL dirižabli

Naktī uz trešdienu slēgtā, apsargātā stadionā Daugavpilī ir sagriezts dirižablis, uz kura bija izvietota apvienības Par labu Latviju! politiskā reklāma. Uz tā bija redzams premjera kandidāts Ainārs Šlesers un Latgales vēlēšanu apgabala saraksta līderi, _Dienu _informēja viens no viņiem — Vitālijs Aizbalts.

Viņam ir aizdomas, ka to izdarījis kāds no politiskajiem konkurentiem, jo «parastie vēlētāji diezvai riskētu naktī līst pāri žogam». V.Aizbalts ir sarūgtināts par šādām priekšvēlēšanu metodēm un aicina cīnīties «ar argumentiem, nevis ar nažiem».

V.Aizbalts pastāstīja, ka dirižablis ir tās firmas īpašums, ar kuru apvienība ir noslēgusi līgumu par priekšvēlēšanu reklāmas nodrošināšanu. Tagad iznākot, ka nezināmie nelabvēļi ir sabojājuši firmai piederošo mantu un apgrūtinājuši tās iespējas īstenot līguma nosacījumus, lai gan viņu mērķis, visticamāk, bija vērsties pret politisko spēku. Firmu partijas pārstāvis nenosauca, kā arī nevarēja pateikt, vai uz kādu konkrētu konkurentu krīt viņa aizdomas.

V.Aizbalts tikai sacīja, ka arī politiskajiem pretiniekiem ir jāsaprot, ka šādas politiskās cīņas metodes nav korektas un 10.Saeimā visiem no Latgales ievēlētājiem deputātiem vienoti vajadzētu aizstāvēt sava reģiona intereses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas