Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Degvielas cenas "atzīmējušās" zem eiro atzīmes par litru

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā bija vērojams degvielas cenu kritums, tostarp Rīgā dīzeļdegvielas cena nokritās zem viena eiro atzīmes par litru, kamēr Viļņā zem viena eiro maksāja gan 95.markas benzīns, gan dīzeļdegviela. Tikmēr Tallinā degvielas cenas saglabājās stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija - Viļņā. 

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saruka par 4,4% - līdz 1,084 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 6,6% un piektdien maksāja 0,994 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena kritās par 9,6% un bija 0,945 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 3,6% - līdz 0,909 eiro par litru. 

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nav mainījušās, un šīs darba nedēļas beigās maksāja attiecīgi 1,249 eiro un 1,239 eiro par litru. 

Arī autogāzes cena Tallinā nemainījās un piektdien maksāja 0,7 eiro par litru. Vienlaikus Rīgā tā samazinājās par 1,8% - līdz 0,545 eiro par litru, bet Viļņā autogāzes cena kritās par 5,2% - līdz 0,439 eiro par litru.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas