Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Eksperte: Lietuvā sabiedrisko attiecību nolūkā Twitter lieto mazāk nekā Latvijā

Lietuvā sociālos medijus lieto tikpat aktīvi kā Latvijā, tur gan daudz populārāks ir tieši Facebook, tāpat aktīvi tiek izmantots MySpace, turpretī Twitter mazāk nekā Latvijā, sacīja SIA Baltijas komunikāciju centrs (BKC) projektu direktore un BKC meitasuzņēmuma Lietuvā _Sharp PR _direktore Jana Kralliša.

Viņa norādīja, ka sociālie mediji ir labs veids, kā ātri informēt lielu cilvēku skaitu par novitātēm uzņēmuma piedāvājumos, taču svarīgākais neesot tik daudz informēt par jaunumiem, cik uzturēt kontaktus ar sabiedrību caur sociālajiem tīkliem.

"Ja uzņēmums iesaistās virtuālās sabiedrības dzīvē, tā ir ļoti laba iespēja veidot un koriģēt savu tēlu, veidot kontaktus ar cilvēkiem, tādā veidā kļūstot par virtuālās sabiedrības un sociālo mediju lietotāju dzīves sastāvdaļu. Tas ir veids, kā paaugstināt savu atpazīstamību un popularitāti," teica Kralliša.

Vaicāta, kā atšķiras izpratne par sabiedriskajām attiecībām Latvijā un Lietuvā, Kralliša norādīja, ka atšķirību neesot, tomēr ir dažas nianses, ko diktē kultūras un mentalitātes atšķirības un kas būtu jāpārzina, sākot darbu Lietuvā.

"Ja Latvijā kā viens no samērā labi izmantotiem sabiedrisko attiecību instrumentiem ir pasākumu rīkošana medijiem, piemēram, preses konferences, kur mediji tiek informēti par jaunumiem, tendencēm, problēmām utt., Lietuvā tas nav tik izplatīts līdzeklis. Lietuvā šādu līdzekli var izmantot, ja medijiem tiek paziņota ļoti būtiska informācija, kas var ietekmēt procesus valstī un tās ekonomiku, turklāt lielākoties preses konferences kā līdzekli izmanto valsts un pašvaldību struktūras," teica eksperte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas