Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Elektroapgāde Latvijā traucēta 6000 mājsaimniecību

Trešdien pēcpusdienā Latvijā elektroapgāde traucēta 6000 mājsaimniecību, portālu Diena.lv informēja AS Latvenergo pārstāve Ivita Bidere.

Viņa norādīja, ka vētras postījumu novēršanai, piesaistot 300 brigādes, AS Sadales tīkls ir novērsusi lielu skaitu avārijas atslēgumu, jo īpaši Latgalē.

AS Sadales tīkls, pateicoties operatīvo un remonta un celtniecības brigāžu piesaistei no reģioniem, ir izdevies ievērojami samazināt avārijas atslēgumu skaitu. Īpaši daudz ir paveikts Latgalē, kur rīta pusē bija smagākā situācija elektroapgādē. Pašlaik Daugavpils apkārtnē ir 660 atslēgumu, Ludzas - 680, kā arī ievērojami samazināts atslēgumu skaits citur austrumu reģionā.

"Vētras seku novēršanā liela nozīme ir pārdomātai darbu plānošanai un organizācijai, efektīvi sadalot resursus darbam sarežģītāko bojājumu vietās. Liela nozīme to noteikšanā bija darbam nakts laikā, kad elektromontieri veica pārslēgumus, apkopojot informāciju par smagākajiem bojājumiem, uz kuriem no rīta devās brigādes," teica Austrumu reģiona ekspluatācijas daļas vadītājs Edgars Soldāns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas