Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FKTK apstiprina apdrošinātāju un pārapdrošinātāju pārskatu sagatavošanas noteikumus

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome šodien apstiprinājusi apdrošinātājiem, pārapdrošinātājiem un apdrošināšanas un pārapdrošināšanas starpniekiem saistošus noteikumus.

FKTK padomes apstiprinātie Apdrošinātāju un pārapdrošinātāju pārskatu sagatavošanas normatīvie noteikumi nosaka FKTK iesniedzamo gada, ceturkšņa un mēneša darbības pārskatu saturu, formu, iesniegšanas kārtību un termiņus. Šie noteikumi ir saistoši apdrošinātājiem un pārapdrošinātājiem, iesniedzot individuālos pārskatus, kā arī apdrošināšanas vai pārapdrošināšanas dalības sabiedrībām, kas FKTK iesniedz grupas uzraudzības veikšanai nepieciešamo informāciju.

Savukārt apstiprinātie "Apdrošināšanas un pārapdrošināšanas starpnieku pārskatu sagatavošanas normatīvie noteikumi" nosaka FKTK iesniedzamo apdrošināšanas un pārapdrošināšanas starpnieku pārskatu saturu un formu, kā arī sagatavošanas un iesniegšanas termiņus un kārtību, lai iegūtu informāciju uzraudzības veikšanai. Šie noteikumi ir saistoši apdrošināšanas brokeriem, kā arī citu dalībvalstu un nedalībvalstu apdrošināšanas brokeru filiālēm, kas sniedz apdrošināšanas un pārapdrošināšanas starpniecības pakalpojumus Latvijā.

Apstiprinātie noteikumi stāsies spēkā, un to teksts būs pieejams FKTK mājaslapā pēc to publicēšanas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli

    Kariņa liktenis premjeres rokās

    Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

    Ziņas

    Vairāk Ziņas


    Politika

    Vairāk Politika


    Rīgā

    Vairāk Rīgā


    Novados

    Vairāk Novados


    Kriminālziņas

    Vairāk Kriminālziņas