Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

FOTO: Eksportējošos uzņēmumus aicina pieteikties konkursā Izrāviens 2011

Uzņēmumi Lattelecom,_ Swedbank un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra_ (LIAA) uzsākusi konkursu _Izrāviens 2011 _uzņēmumiem, kuri meklē jaunus eksporta tirgus savu izstrādājumu realizācijai. Trīs mēnešu laikā tiks izvēlēti deviņi laureāti, kam konkursa sadarbības partneru vadošie eksperti sniegs bezmaksas konsultācijas efektīva un mērķtiecīga biznesa risinājumu kompleksa izstrādei, portālu Diena.lv informēja Lattelecom Jānis Palkavnieks.

Šogad konkursā var piedalīties ikviens eksportējošs uzņēmums - arī tie, kas tikko uzsākuši eksportu. Pieteikšanās dalībai konkursā Izrāviens 2011 norisināsies līdz 31. augustam, bet atšķirībā no iepriekšējiem gadiem katru mēnesi – jūnijā, jūlijā un augustā – tiks izvēlēti trīs uzvarētāji. Galvenās prasības konkursa dalībniekiem – eksporta apjoms ne mazāks kā 10% no kopējā apgrozījuma, uzņēmuma pamatkapitālā ir vairāk nekā 51% privātā kapitāla un ir skaidri formulēti uzņēmuma mērķi.

Latvijas vadošie uzņēmumi katram uzvarētājam nodrošinās detalizētu auditu, palīdzot izstrādāt īpaši pielāgotus biznesa risinājumus. Lattelecom vadošie eksperti uzvarētājiem palīdzēs izstrādāt uzņēmuma mērķtiecīgai attīstībai nepieciešamos biznesa risinājumus IT &T un uzņēmuma darbības procesu jomā. Konsultācijas uzņēmumu finanšu, aizdevumu un naudas aprites jautājumos sniegs Swedbank speciālisti. LIAA palīdzēs noteikt uzņēmuma mērķiem un interesēm atbilstošu nišu pasaules tirgos. Savukārt viena no Latvijas vadošajām pilna servisa reklāmas aģentūrām TBWALatvija nodrošinās mārketinga un komunikāciju konsultācijas.

Projekts Izrāviens tika uzsākts 2007. gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas