Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO un VIDEO: Tēva dienas gājiens un festivāls pulcē daudz ģimeņu

Svinīgā solī, skanot bērnu čalām un smiekliem un Zemessardzes orķestra spēlei diriģenta Anda Kareļa vadībā, sestdien Rīgā no Brīvības pieminekļa līdz Vērmanes dārzam gājienā devās Tēva dienas festivāla dalībnieki – daudzas ģimenes no visas Latvijas, vēsta pasākuma rīkotāji.



Gājienu kuplināja arī vairākas sabiedrībā zināmas ģimenes – Dailes teātra aktieri Gundars Silakaktiņš, Lauris Subatnieks un Aldis Siliņš ar ģimenēm, mūziķi Andris Sējāns un Nils Īle ar ģimenēm, hokejists Jēkabs Rēdlihs ar ģimeni un citi.

Vērmanes dārzā visi sanākušie Tēva dienas festivāla viesi tika godināti ar Latvijas valsts prezidenta Raimonda Vējoņa apsveikumu, kurā prezidents aicināja Tēva dienā īpaši padomāt par vecāku un bērnu savstarpējām attiecībām.

“Novērtēsim to, ka esam cits citam, un biežāk teiksim: “Es Tevi mīlu! Paldies, ka Tu man esi!”. Novērtēsim to, ka tētis zina smieklīgākos jokus un nebaidās no tumsas. Tēta rokas ir stipras. Tētis paceļ augstāk, lai bērns redzētu pāri apvārsnim. Tētis māk pastāstīt par Latvijas karogu un kas ir Lāčplēša diena. Mīļie tēti, mīļās ģimenes! Lai šodien gūtās pozitīvās emocijas iedvesmo mūs visus jaunām idejām! Lai Jums skaisti svētki!” teica prezidents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas