Laika ziņas
Šodien
Dūmaka
Rīgā +20 °C
Dūmaka
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Gailītis būs korporatīvo komunikāciju aģentūras 2C direktors

Bijušais Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta vadītājs Mareks Gailītis turpmāk būs korporatīvo komunikāciju aģentūras 2C direktors, biznesa portālam Nozare.lv pastāstīja pats Gailītis.

Kā stāsta Gailītis, nelielās aģentūras īpašnieces - Ilona Kuzmiča un Sarmīte Žumbure - viņu uzrunājušas, jo plānots paplašināt aģentūras piedāvāto pakalpojumu klāstu. Uzņēmumā patlaban strādājot pieci darbinieki.

"Sabiedrisko attiecību piedāvājums patlaban mainās, un klienti arvien vairāk pieprasa kaut ko jaunu. Piedāvājumiem jākļūst multiinteraktīviem, spējot nodrošināt gan video, gan sociālo mediju un citus pakalpojumus. Aģentūra 2C plānoja paplašināt savu pakalpojumu klāstu, tādēļ arī uzrunāja mani," skaidro Gailītis.

Gailītis korporatīvo komunikāciju aģentūrā sāks strādāt ar nākamās nedēļas otrdienu un kā pirmie darbi būs jaunu piedāvājumu izstrāde, paralēli piesaistot arī jaunus klientus.

Ar aģentūras pārstāvjiem biznesa portālam Nozare.lv vēl nav izdevies sazināties.

Kā liecina Firmas.lv dati, puse aģentūras 2C kapitāldaļu pieder Kuzmičai un puse Žumburei. Uzņēmums reģistrēts 2001.gadā, un tā pamatkapitāls ir 26 065 lati. 2009.gadā aģentūras apgrozījums bija 73 169 lati un tā strādāja ar 25 341 lata peļņu.

2010.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 70 174 lati, bet peļņa - 16 498 lati.

Aģentūras 2C specializācija ir konsultācijas uzņēmumiem un organizācijām, iekšējās un ārējās komunikācijas plānošanā, īstenošanā un izvērtēšanā.

Kā ziņots, septembra beigās atlūgumu Latvijas Televīzijas ģenerāldirektoram Edgaram Kotam iesniedza Ziņu dienesta vadītājs Gailītis, kurš darbu turpinās sabiedrisko attiecību jomā.

Kots atzina, ka viņam nebija citas iespējas, kā pieņemt atlūgumu, "jo izrādās, ka Latvijas ekonomika attīstās un sabiedrisko attiecību firmām ir iespējas pārpirkt izcilus žurnālistus".

Latvijas Televīzijas ģenerāldirektors sacīja, ka gadījumā, ja Gailītim būtu varējis sniegt līdzvērtīgu atalgojumu sabiedrisko attiecību kompānijas piedāvātajam, viņš noteikti būtu turpinājis darbu Latvijas Televīzijā. Taču to Kots neesot varējis, jo sabiedriskajai televīzijai finansiālās iespējas un budžets to neļauj.

Gailīša pēdējā darbadiena Latvijas Televīzijā bija 24.oktobris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas