Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Ieguldot 127 600 eiro, pagarinās Ķengaraga promenādi

No Rīgas infrastruktūras fonda tiks piešķirti 127 655 eiro Ķengaraga promenādes - gājēju/veloceliņa Centrs-Dārziņi - turpinājuma izbūvei gar Daugavu, šodien vienojās Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejas deputāti.

Šogad plānots izbūvēt 500 metrus garu promenādes posmu virzienā uz Dārziņiem. Darbu gaitā plānots izbūvēt gājēju un veloceliņu, uzstādīt gājēju aizsargbarjeras, ceļa zīmes, brauktuvi norobežojošos elementus, kā arī nodrošināt teritorijas labiekārtošanu, nostiprinot nogāzes un izvietojot papildu atpūtas soliņus, atkritumu urnas, veloturētājus.

Labiekārtošanas darbus Ķengaraga promenādē Rīgas Austrumu izpilddirekcija veic jau vairākus gadus. Gar Daugavu vairāku kilometru garumā izveidots gājēju un veloceliņš, kas papildināts ar atpūtas soliņiem, vides objektiem, rotaļu laukumu, putnu novērošanas torni, gājēju tiltiņiem, labiekārtoto Mazjumpravas muižas teritoriju.

Ķengaraga promenādē labiekārtota teritorija kopumā 4,7 kilometru garumā.

2014.gadā veloceliņam tika izveidots pagarinājums no Ķengaraga promenādes līdz Mazjumpravmuižai, bet pērn novembrī tika pabeigts jauns gājēju un veloceliņa turpinājums 630 metru garumā posmā no Mazjumpravas muižas uz Dārziņu apkaimes pusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas