Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

IUB iesniegumu izskatīšanas komisijas sēdē spriedīs par 3,5 miljonu eiro vērto ātrās palīdzības auto iepirkumu

Rīt, 7.janvārī, notiks Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) iesniegumu izskatīšanas komisijas sēde, kurā tiks uzklausīti argumenti par 3,5 miljonus eiro vērto konkursu par 52 automašīnu piegādi Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD), liecina paziņojums IUB mājaslapā.

Sēde notiks plkst.10 IUB telpās, Eksporta ielā 6, Rīgā. Uz to aicināti ieraksties iepirkuma rīkotājs - NMPD -, kā arī par iepirkuma uzvarētāju nosauktā SIA Auto Blitz un iepirkuma pārsūdzētāja SIA Norde.

Minētajā sēdē tiks uzklausīts visu klātesošo dalībnieku viedoklis, bet pēc dalībnieku uzklausīšanas IUB iesniegumu izskatīšanas komisija turpinās darbu bez dalībnieku klātbūtnes.

LETA jau rakstīja, ka pagājušā gada decembrī automašīnu Nissan oficiālais pārstāvis Latvijā SIA Norde pārsūdzējis 3,5 miljonus eiro vērto konkursu par 52 automašīnu piegādi NMPD, liecina paziņojums IUB mājaslapā.

Minētajā iepirkumā par uzvarētāju tika atzīts politiķes Solvitas Āboltiņas (Vienotība) vīra pārstāvētais uzņēmums SIA Auto Blitz, kas apņēmās automašīnas piegādāt par 3 474 094 eiro. Kopumā iepirkumā pieteicās deviņi pretendenti, taču Auto Blitz piedāvājums tika atzīts par saimnieciski izdevīgāko.

Norde pārstāvis Gatis Siliņš aģentūrai LETA skaidroja, ka iepirkuma rezultāti pārsūdzēti, jo konkursa nolikumā tika veiktas izmaiņas prasībā par garantijām. Tāpat Nordes pārstāvis norāda, ka konkursa pieteikumu iesniegšanas brīdī Auto Blitz bijis nodokļu parāds.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas