Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Zelta pinuma laureāti

Izstādē Expo Beauty 2014, kas notiek Skonto hallē, piektdien dāvāja ne tikai dejojošā stila maratonu un Baltijas Vizāžistu un imidža dizaineru asociācijas rīkoto stila veidošanas aizkulišu šovu Full Fashion look Summer 2014, bet arī pilnu zāli ar krāšņiem matu pinumiem, portālu Diena.lv informēja pasākuma organizatori.

Zelta pinuma konkursanti cīnījās par pirmajām vietām trīs nominācijas. Uzvarētāji ir: nominācijā Retro Svetlana Panova, profesionālās skaistumkopšanas izglītības centrs Klērs Studija; nominācijā  Avangarda vai fantāzijas frizūra - Santa Kulbe, Rīgas Stila un modes profesionālā vidusskola; nominācijā Kāzu frizūra - Karina Zavadska, profesionālās skaistumkopšanas izglītības centrs Klērs Studija.

Sestdien izstādē gaidāms Līgavu šovs, iespēja bez maksas iegūt frizūru un meikapu, meistarklases un semināri, kā arī vērtīgu balvu izloze izstādes apmeklētājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas