Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Izlozēti 13.Saeimas deputātu kandidātu sarakstu numuri

Ar pirmo numuru 13.Saeimas vēlēšanās startēs Latvijas Krievu savienība, piektdien tika noskaidrots Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) notikušajā parlamenta vēlēšanām reģistrēto deputātu kandidātu sarakstu numuru izlozē parlamenta Sarkanajā zālē.

Pirmais kārtas numurs dod tiesības atrasties vēlēšanu zīmju komplekta, kas tiek izsniegts vēlētājiem izvēles izdarīšanai, augšpusē.

Ar otro numuru startēs Jaunā konservatīvā partija, ar trešo - Rīcības partija, bet ceturtais numurs Saeimas vēlēšanās būs nacionālajai apvienībai Visu Latvijai! -Tēvzemei un Brīvībai/LNNK.

Piekto kārtas numuru izlozēja partija Progresīvie, bet sesto - Latvijas centriskā partija.

Septītais numurs izlozē tika partiju apvienībai LSDSP/KDS/GKL, astotais - partijai No sirds Latvijai, devītais - partijai Saskaņa, bet desmitais - partiju apvienībai Attīstībai/Par!.

Latvijas Reģionu apvienība izlozēja 11.numuru, Latviešu nacionālisti - 12.kārtas numuru, bet 13.numurs tika partiju apvienībai Jaunā Vienotība.

Ar 14.numuru Saeimā startēs Par Alternatīvu, 15.kārtas numurs būs partijai KPV LV, bet pēdējais kandidātu saraksts vēlēšanu biļetenu komplektā ar 16.numuru būs Zaļo un zemnieku savienība.

13.Saeimas vēlēšanas notiks oktobra pirmajā sestdienā.

 

Top komentāri

>:-)
&
Pirmos un pēdējos , vēstures mēslainē ! Divas idilles , viena par lauku pastorāli ,otra par laimes taisnības un pārticības zemi . Aptaurētie zaļplānprātiņi ZZS un tādi paši , vienotās krievijas cienītāji !
Kremļa polittehnologs
K
Ja latvieši nespēs vienoties par 3 - 4 partijām , kuras ir cienīgas būt Saeimā, tad kremļa aģenti saSSkaņa + krievu neonacisti var sagrābt 50-60 deputātu vietas. Tad mūs spēs glābt tikai tautas sacelšanās (Rīgas Maidans), vai armijas un zemessardzes aktīva rīcība (militārs apvērsums). Latvieti , sargi savu Tēvuzemi ! ...
Neslāvs
N
Tātad vēlētāji Latvijas Rrepublikā saņems vēlēšanu zīmes ar krievu neonacistu sarakstu virspusē ! Vai GejOrģiju ļentu un 100 g vodkas arī piedāvās ? Un tā mēs cīnamies ar kremļa (krievu) propagandu ...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas