Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Izstrādāta lietotne Covid-19 informācijas un analīžu rezultātu saņemšanai

E-veselības platforma Maniveselibasdati.lv sadarbībā ar veselības veicināšanas lietotni myEmerg ir izstrādājusi inovatīvu risinājumu - lietotni, kas ļauj vienuviet atrast Covid-19 pandēmijas informatīvos tālruņus un saņemt attālināti Covid -19 analīžu rezultātus, aģentūru LETA informēja platformas vadītāja Aija Rezevska.

Vienlaikus lietotnē iespējams atrast tuvākās analīžu nodošanas vietas Latvijā, kā arī ģimenes ārstu konsultatīvos tālruni. 

Rezevska skaidroja, ka atrast tuvāko Covid-19 analīžu nodošanas punktu iespējams, balstoties uz lietotāja atrašanās vietu. Lietotne norāda adresi, telefonu un informāciju, kas jāievēro ierodoties uz analīzēm. Lai vieglāk atrast ceļu, tiek sniegtas ceļa norādes, savienojoties ar navigācijas lietotnēm Waze, Google Maps un citām. Ar iegūto informāciju iespējams ērti dalīties.

"Jaunais risinājums ir ļoti vērtīgs palīgs krīzes laikā, jo atvieglo visas aktuālās informācijas iegūšanu par Covid-19, kā arī atslogo atbildīgo dienestu darbu informācijas sniegšanā," viņa norādīja.

Viņa piebilda, ka Covid-19 analīžu rezultātus E.Gulbja laboratorijā un Centrālā laboratorijā var attālināti skatīt bez maksas, reģistrējoties www.maniveselibasdati.lv.

Lejuplādēt myEmerg lietotni bez maksas iespējams Apple App store, savukārt Google Play lietotne vēl nav pieejama.

 

Top komentāri

Cit tāda huiņa maksāja?
C
Cik budžeta lidzeklu papisti šim sūdam?
Un
U
kā tur sastāv ar valsts institūciju pieprasīto un visiem uzspiesto katra indivīda obligāto reģistrēto e-pastu - vai tad tas nav pietiekošs un silisti izdomāja kā vēl izšķērdēt nodokļos samaksāto?
gf
g
e pasts?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas