Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kariņš pauž neapmierinātību ar "tukšo runāšanu" stratēģiskās vadības grupas sanāksmē

Piektdien Covid-19 ierobežošanas stratēģiskās vadības grupas sanāksmes noslēgumā Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) pauda neapmierinātību ar "tukšo runāšanu" sanāksmes laikā un aicināja turpmāk sanāksmēs izskatīt konkrētus priekšlikumus.

Kariņš uzsvēra, ka visi vēlas saprast, pēc kādiem algoritmiem var sākt atjaunot darbību konkrētās jomās un nozarēs, tāpēc aicināja konkrētus priekšlikumus iesniegt Valsts kancelejas direktora Jāņa Citskovska vadītajai operatīvās vadības grupai.

"Ja ir konkrēti priekšlikumi, nesiet tos Citskovska grupai. Ja tur netiekat uzklausīti, apspriedīsim šajā formātā, bet beidziet tukši runāt. Stratēģiskās vadības grupā vairs neuzklausīsim tukšu muldēšanu, šādi vairs netērēsim laiku," uzsvēra Kariņš.

Citskovskis sanāksmes laikā norādīja, ka operatīvās vadības grupa no stratēģiskās vadības grupas sagaida stratēģisko virzienu, kurā strādāt. "Ja būs virziens, tad būs arī risinājumi," uzsvēra Citskovskis.

Piektdien stratēģiskās vadības grupas sanāksmē bija plānots izskatīt trīs darba kārtības jautājumus - veselības ministra Daniela Pavļuta (AP) ziņojumu par aktuālo situāciju saistībā ar Covid-19 pandēmijas izplatību, ekonomikas ministra Jāņa Vitenberga (Par cilvēcīgu Latviju/KPV LV) priekšlikumu grozījumiem apgrozāmo līdzekļu granta programmā un Finanšu ministrijas ziņojumu par Latvijas Atjaunošanas un noturības mehānisma plānu.

Tomēr sanāksmē tika uzklausīts tikai Pavļuta ziņojums, pēc kura sākās ilgstošas diskusijas par ventilācijas nozīmi, iespējamām izmaiņām testēšanas kārtībā, valdības sociālo partneru deviņu punktu programmu un citiem jautājumiem.

Kariņa stratēģiskās vadības grupu izveidoja februāra sākumā, lai kopīgā diskusijā apvienotu gan politiskos spēkus, gan likumdevēju, gan sociālos partnerus, NVO pārstāvjus un arī zinātniekus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas