Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

KPV LV mainīs partijas nosaukumu uz Par cilvēcīgu Latviju

Partija KPV LV šodien biedru sapulcē nolēma mainīt partijas nosaukumu uz partija Par cilvēcīgu Latviju.

Biedri akceptēja organizācijas statūtu grozījumus, tajos iekļaujot jauno nosaukumu.

Balsošanai kopā bija piedāvāti septiņi varianti partijas nosaukumam, tajā skaitā pašreizējā nosaukuma saglabāšana, kā arī Bezcerīgie, kas gan guva vien niecīgu atbalstu.

Kā ziņots, partijas KPV LV arī otrajā, sākotnēji par konkurējošu dēvētajā, biedru ārkārtas sapulcē šodien tika izteica neuzticību pašreizējai Zakatistova vadītājai valdei. Par neuzticības izteikšanu valdei nobalsoja 126 biedri, bet pret bija 56. Šodienas biedru sapulci sasauca pati Zakatistova vadītā valde.

Vienlaikus sapulcē arī ievēlēta jauna KPV LV valde. Citu biedru organizētajā biedru sapulcē 6.decembrī, kuru Zakatistova vadītā valde nodēvēja par reiderisma mēģinājumu, arī tika ievēlēta jauna valde, no kuras trīs locekļi tika pie amatiem arī sestdien apstiprinātajā valdē. Pašlaik vēl nav zināms, kā atrisināsies situācija ar divu valžu ievēlēšanu ar atšķirīgu sastāvu.

Abās sapulcēs par valdes priekšsēdētāju ievēlēts Rolands Millers, tāpat šodien jaunajā valdē ievēlēti Ralfs Nemiro, Ēriks Pucens, Ieva Krapāne, Ramona Petraviča, Toms Andersons, Māris Možvillo, Raimonds Nipers un Mārtiņš Bremze. Līdz ar to valdē ievēlēti pieci cilvēki no pavasarī apstiprinātās valdes un trīs cilvēki no 6.decembrī ievēlētās valdes.

Ņemot vērā nodoto balsu sadalījumu, nav gan izslēgtas diskusijas, vai par atsevišķiem no ievēlētajiem valdes locekļiem ir nodots pietiekams balsu skaits, lai viņus uzskatītu par ievēlētiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas