Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Laikraksta Diena abonēšanas kampaņa pārsteidz rīdziniekus

No pirmdienas līdz ceturtdienai Rīgas centrā garāmgājējus pārsteigs neparastas vides reklāmas - Lai tev laba Diena! laikraksta Diena abonēšanas kampaņas ietvaros, portālu Diena.lv informēja Dienas Mediji Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Inese Dābola.

Pirmdienas rītā pie JCDecaux reklāmas stenda K.Valdemāra ielā pieturvietā "Melngaiļa iela" atradās gulta, kurā, lasot laikrakstu Diena, brokastoja jauna sieviete.

Ar dzīvespriecīgo reklāmu Lai tev laba Diena! izdevniecība ne tikai aicina abonēt laikrakstu un sākt savu dienu ar laikrakstu Diena, bet arī cer, ka cilvēki rītos biežāk viens otram uzsmaidīs un pateiks sirsnīgus novēlējumus, uzsvēra I.Dābola.

"Uzmundrinošs, pozitīvs dienas sākums ir ļoti svarīgs – ne tikai agrā rudens rītā, bet visu gadu – tieši to vēlējāmies paust  ar šo komunikāciju," skaidroja I.Dābola.

Diena sola, ka turpmākajās dienās tiks iedzīvināti vēl trīs citi komunikācijas sižeti. Akcijas laikā garāmgājējiem tiek dalīti avīzes eksemplāri.

Otrdien akcija notiks sabiedriskā transporta pieturvietā Pulkveža Brieža ielā/ Dzirnavu ielā (virzienā uz centru), trešdien - Raiņa bulvārī trolejbusa pieturā "Centrālā stacija" (labajā pusē), ceturtdien - Brīvības ielā pie Rīgas modēm. Ceturtdien kopā ar laikrakstu garāmgājēji varēs arī nobaudīt Skrīveru saldējuma cienastu un kafiju Dienas krūzītē.

Portāla Diena.lv sadaļā Dienas foto arī izsludināts fotokonkurss lasītājiem Kā tu sāc savu Dienu?. Nedēļas interesantākā foto autors saņems Dienas Mājas komplekta abonementu 6 mēnešiem un foto tiks publicēts laikrakstā Diena. Konkurss ilgs līdz decembra beigām. Foto konkursam var augšupielādēt vietnē foto.diena.lv.

(ziņa papildināta ar otrās akcijas dienas foto)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas