Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Lāpu gājienā piedalās līdz pat desmit tūkstošiem cilvēku

Vairāki tūkstoši cilvēku šovakar šovakar piedalījās nacionālās apvienības Visu Latvijai!-TB/LNNK rīkotajā lāpu gājienā, kas notika par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 94.gadadienai.

Kā informēja Nacionālās apvienības preses sekretāre Laila Ozoliņa, lāpu gājiens iesākās pie Kārļa Ulmaņa pieminekļa ar sadziedāšanos, kurā piedalījās nacionālās apvienības dziedošie jaunieši, folkloras kopa Grodi, rokgrupas Līvi dibinātājs Juris Pavītols un rokgrupa Colt. Pēc sadziedāšanās uguns un svinīgajām uzrunām gājiena dalībnieki devās gar Bastejkalnu, cauri Vecrīgai līdz 11.novembra krastmalai, Okupācijas muzejam un tas noslēdzās pie Brīvības pieminekļa.

Kā norāda Nacionālās apvienības preses sekretāre Laila Ozoliņa, gājiens notika jau desmito gadu. Lāpu gājiens ir īpašs veltījums Latvijas dzimšanas dienai, kuru pirms desmit gadiem iedibināja organizācija Visu Latvijai!. Gājiena devīze - "Latvija ir mūsu".

Lāpu gājienā piedalījās arī nacionālās apvienības Visu Latvijai!–TB/LNNK līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars, tieslietu ministrs Jānis Bordāns, apvienības Rīgas mēra amata kandidāte Baiba Broka, apvienības vadība, Saeimas deputāti. Pēc pasākuma organizatoru aplēsēm, gājienā piedalījušies aptuveni desmit tūkstoši cilvēku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas