Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Latvijā jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi nav konstatēti, bet viens pacients miris

Pirmdien Latvijā nav reģistrēti jauni saslimšanas gadījumi ar Covid-19, bet viens inficētais ir miris, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Kā norāda SPKC, mirušais bija vecuma grupā no 80 līdz 85 gadiem un viņam bija vairākas hroniskas saslimšanas. Pacients ar Covid-19 inficējās no ģimenes locekļa. Līdz ar to Latvijā no Covid-19 miruši 33 cilvēki jeb 2,5% no reģistrēto inficēto cilvēku kopskaita.

Pēdējās diennakts laikā nav jaunu stacionētu pacientu ar Covid-19. Pašlaik stacionāros ārstējas pieci pacienti, kuriem ir vidēji smaga slimības gaita. Kopā no stacionāriem izrakstīti 198 pacienti, starp kuriem ir gan tie, kas izveseļojušies, gan tie, kas miruši.

SPKC pēdējā diennaktī veicis 2234 Covid-19 testus, bet kopumā veikti 228 758 izmeklējumi.

Latvijā kopumā ar Covid-19 saslimušas 1323 personas, bet izveseļojušās - 1093. Salīdzinājumā ar pirmdienu atlabušo cilvēku skaits ir palielinājies par 15 personām, līdz ar to kopumā Latvijā no Covid-19 izveseļojušies 82,6% reģistrēto inficēto.

No 15 cilvēkiem, kuri no Covid-19 atlabuši iepriekšējās nedēļas laikā, visvairāk - deviņi - bijuši rīdzinieki. Līdz ar to inficēto skaits galvaspilsētā ir samazinājies līdz 78 cilvēkiem.

Vēl trīs cilvēki ir izveseļojušies Gulbenes novadā, kur ar Covid-19 slimo skaits ir samazinājies līdz 14. Atlabušie ir arī Ogres novadā, Jūrmalā un dažās citās pašvaldībās, kurās inficēto skaits nepārsniedz piecu robežu un tādēļ precīzs skaits netiek atklāts.

Kopumā ar Covid-19 sasirgušie pašlaik reģistrēti 46 Latvijas pašvaldībās.

pievienota 7.-9.rindkopa

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas