Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Latvijā sācis darboties IKEA internetveikals

Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču tirgotājs IKEA atvēris internetveikalu Latvijā, aģentūrai LETA apstiprināja kompānijas pārstāvji.

IKEA pārstāvji skaidroja, ka līdz šim Latvijā iedzīvotājiem bija iespēja internetā apskatīt veikala piedāvājumu, taču preču iegāde bija jāveic klātienē. Savukārt tagad IKEA iedzīvotājiem piedāvā preci pasūtīt internetā.

Vienlaikus IKEA pārstāvji atzīmēja, ka patlaban internetveikalu var izmantot tikai IKEA Family klientu kartes turētāji.

Lai iegādātos IKEA preces internetā, klientam nepieciešams izveidot kontu tīmekļa vietnē www.ikea.lv. Klientiem būs iespēja izvēlēties, vai iegādātās preces saņemt veikalā, vai ar arī piegādi, kas gan būs par papildu maksu.

IKEA vadītājs Baltijā Johanness R.Johannesons norādīja, ka interneta veikala darbība Latvijā sākta pamazām - pa posmiem. Līdz šim interneta veikals ir atvērts daļai IKEA lojalitātes programmas dalībnieku. Kad sistēma, procesi un rīki būs pilnībā pārbaudīti, IKEA interneta veikalu atvērs visiem Latvijas pircējiem, viņš skaidroja.

"Interneta veikala mājaslapa ir pielāgota, lai būtu ērti lietojama ne tikai datorā, bet arī viedtālrunī vai planšetdatorā. Interneta veikals būs viens no pārdošanas kanāliem, kas padarīs IKEA vēl pieejamāku klientiem. Tas ļaus viegli un ērti aplūkot pieejamās preces, iedvesmoties, atrast piemērotākos risinājumus un tos iegādāties jebkurā klientam ērtā laikā un vietā," sacīja IKEA vadītājs Baltijā.

LETA jau ziņoja, ka IKEA pārvaldītāja Latvijā SIA Paul Mason Properties apgrozījums pirmajā pilnajā darbības gadā, kas ilga no 2018.gada 1.septembra līdz 2019.gada 31.augustam, bija 81,928 miljoni eiro, bet kompānijas peļņa sasniedza 10,371 miljonu eiro.

Rīgā 2018.gada 30.augustā tika atklāts IKEA veikals. Rīgas IKEA veikala platība ir 34 500 kvadrātmetru, bet veikala teritorija kopumā aizņem 10 hektārus. Kopējie ieguldījumi IKEA veikala izveidē Latvijā bija vairāk nekā 50 miljoni eiro.

IKEA franšīzes ņēmējs Latvijā ir Paul Mason Properties, kura īpašniekam pieder arī IKEA veikals Lietuvā un Islandē. Paul Mason Properties vienīgā īpašniece ir Nīderlandes FE Corporation B.V. Netherlands.

Kompānija IKEA izveidota 1943.gadā.

Top komentāri

Zaiga
Z
Salidzinot vairakus ikea internetveikalus https://mebstore.lv https://ikea.lv https://furni.lv Jāsecina ka ikea.lv ir visnabadzigaka izvēle mazajam precēm un visdārgākā absolvente, jo pat LED spuldzeii 1€ par piegādi būs jāmaksā līdz 70€ Jānoņem viņiem nebankrotet šajos vīrusa laikos ar savu nesaudzīgi cenu un piedāvājuma klāstu. Ja vēl lidl atvērs savu internet veikalu ka holandē lidl-shop.nl tad būs pavisam bezcerigi
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas