Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Latviju vizītē apmeklēs Lielbritānijas parlamenta Pārstāvju palātas priekšsēdētājs

Oficiālā vizītē Latvijā no 13.februāra līdz 15.februārim uzturēsies Lielbritānijas parlamenta Pārstāvju palātas priekšsēdētājs Džons Berkovs, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā.

Berkovs tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (NA), kā arī Saeimas priekšsēdētājas biedru Gundaru Daudzi (ZZS), Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Ojāru Ēriku Kalniņu (Vienotība) un Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju, Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Lielbritānijas parlamentu priekšsēdētāju Lolitu Čigāni (Par!).

Plānots, ka Berkovs 15.februārī Saeimas sēdē uzrunās deputātus no parlamenta tribīnes. Viesojoties Latvijā, Lielbritānijas amatpersona tiksies arī ar Ministru prezidentu Māri Kučinski (ZZS).

Lielbritānijas parlamenta Pārstāvju palātas spīkers piedalīsies ziedu nolikšanas ceremonijā pie Brīvības pieminekļa, kā arī apmeklēs Latvijas Okupācijas muzeju.

Tāpat Berkovs kopā ar Saeimas priekšsēdētāju apmeklēs Latvijas Nacionālo bibliotēku, kur pasniegs dāvinājumu, papildinot Tautas grāmatu plauktu ar izdevumu, kurā pašrocīgi ierakstīts veltījums Latvijai simtgadē. Grāmatu dāvināšanas ceremonijā uzrunu teiks Mūrniece, Berkovs un Latvijas Nacionālās bibliotēkas direktors Andris Vilks.

Tāpat Lielbritānijas parlamenta Pārstāvju palātas spīkers lasīs lekciju Latvijas Universitātē un piedalīsies diskusijā ar studentiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas