Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ļaudis Rīgas svētkos smeļas gudrības drošas braukšanas atrakcijās

Sestdien pie Kongresu nama atklāts "Drošas braukšanas atrakciju parks", kur apmeklētājiem pieejams 5D autovadīšanas kinoteātris, avarējušas automašīnas simulators, reakcijas mērītājs un citas.

"Drošas braukšanas atrakciju parkā" apmeklētāji uz savas ādas var piedzīvot dažādas satiksmes situācijas, lai apgūtu drošas braukšanas pamatprincipus. Aktivitāti organizē apdrošināšanas kompānijas PZU un BALTA. Ar "Drošas braukšanas atrakciju parku" pasākuma organizētāji vēlas vērst cilvēku uzmanību uz drošības principiem, kas ikdienā jāievēro, lai atrašanās uz ceļa būtu droša gan autovadītājiem, gan pasažieriem.

5D kinoteātrī ir iespēja novērtēt autovadītāja atbildību un lomu ceļu satiksmē, kā arī iejusties autovadītāja ādā. Īpašais avarējušas automašīnas simulators sniedz iespēju piedzīvot sajūtas satiksmes negadījuma brīdī, kā arī atgādina, cik svarīgi ir piesprādzēties. Turklāt ikviens var pārbaudīt savu reakciju īpašajā reakcijas mērītājā un apskatīt automašīnas, kas ikdienā tiek izmantotas ceļu satiksmes negadījumu glābšanas darbos.

Visas aktivitātes ir bez maksas. Darbalaiks 16. augustā no plkst.11 līdz 19, bet 17. augustā – no plkst.10 līdz 18. Apmeklētāju ievērībai: 5D kinoteātris pieejams tikai no 16 gadu vecuma, avarējošas automašīnas simulators – apmeklētājiem augumā virs 1,50 metriem un nav ieteicams grūtniecēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas