Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Līdz gada beigām posmā no Krasta ielas līdz Lucavsalai slēgs divas malējās joslas uz Salu tilta

Salu tilta renovācijas darbu dēļ no 6.jūlija līdz 1.decembrim uz Salu tilta posmā un virzienā no Krasta ielas līdz Lucavsalai tiks slēgtas divas malējās braukšanas joslas, informē Rīgas dome.

Ielu apgaismojums uz Salu tilta būvdarbu zonā tiks atslēgts no 6.jūlija līdz 30.jūlijam.

Satiksmes ierobežojumi ietekmēs atsevišķu maršrutu trolejbusu kustību uz Pārdaugavā esošo 2.trolejbusu parku - remontdarbu laikā 14. un 17.maršruta trolejbusu kustība no pamata maršruta tiks organizēta pa Vanšu tiltu un tiks slēgti atsevišķi 18. un 23.trolejbusu reisi. Informācija par izmaiņām tiks izvietota sabiedriskā transporta pieturvietās.

Transportlīdzekļu satiksmi uz Salu tilta posmā no Krasta ielas līdz Lucavsalai var atjaunot pirms minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī operatīvā un sabiedriskā transporta satiksmi.

Par darbu veikšanu ir atbildīga pilnsabiedrība LNK Industries Group.

Kā ziņots, Salu tilta remontdarbi sākti pērnā gada vasarā. Darbi turpinājušies arī ziemas periodā - pārsvarā visi remontdarbi notikuši tilta komunikācijas tuneļos, izbūvējot lietus ūdens novadīšanas sistēmu tiltam.

Salu tilts būvēts no 1968. līdz 1976.gadam, un kopš tā laika būtiski remontdarbi tiltam netika veikti. Betona apmetums un seguma virskārta bija nokalpojusi, gājēju tunelim vairs nebija apgaismojuma, arī deformācijas šuves nepildīja savas funkcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas