Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Nākamnedēļ atnāks neliels atkusnis

Nākamajā darba nedēļā pēc piedzīvotā sala šajās brīvdienās dienas laikā gaisa temperatūra nedaudz pakāpsies virs nulles, atnesot nelielu atkusni.

Pēc Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozēm, naktī uz sestdienu gaisa temperatūra bija no mīnus 10 līdz mīnus 15 grādiem Kurzemē jūras piekrastē līdz pat mīnus 18, mīnus 23 grādiem valsts austrumos.

Šodien dienā maksimālā gaisa temperatūra saulē jau paaugstināsies līdz 0, mīnus 5 grādiem, jo būs pierimis arī mēreni stiprais ziemeļaustrumu, ziemeļu vējš, kas neļāva gaisam iesilt vakar.

Nakts uz svētdienu jau būs ievērojami siltāka, gaisa temperatūra nepazemināsies zem mīnus 14 grādiem. Līdzīga situācija saglabāsies arī nākamās nedēļas sākumā un vidū, turklāt tad jau dienas laikā termometra stabiņš sāks pakāpties virs 0 grādu atzīmei, sasniedzot pat plus 3, plus 4 grādus.

Nokrišņi ne brīvdienās, ne arī nākamās nedēļas sākumā nav gaidāmi. Prognozes liecina, ka nokrišņu zonas Latviju sasniegs nākamās nedēļas beigās, pirms vēl šajā reģionā ieplūdīs siltākas gaisa masas. Sākumā vēl aizvien būs gaidāms sniegs un slapjš sniegs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas