Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Nākamnedēļ Latvijā bieži līs

Nākamajā nedēļā laikapstākļus Latvijā noteiks ciklonu darbība, tādēļ bieži līs un pūtīs brāzmains vējš, dienas būs visai drēgnas, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs un Global Forecast System.

Šīs nedēļas nogalē būs pavisam maz nokrišņu - galvenokārt tikai valsts austrumos nedaudz īslaicīgi līs. Sestdien plosīsies rietumu, ziemeļrietumu vējš, tā ātrums brāzmās sasniegs 17-22 metrus sekundē, lēnāks vējš gaidāms Kurzemē. Svētdien ziemeļrietumu vēja brāzmas nav gaidāmas stiprākas par 11-16 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs +10..+15 grādu, nedaudz vēsāks laiks saglabāsies daļā piekrastes.

Naktī uz pirmdienu, iestājoties bezvējam, gaisa temperatūra pazemināsies līdz +2..-3 grādiem. Turpmākās naktis būs nedaudz siltākas, savukārt dienas laikā gaiss iesils līdz +7..+15 grādiem.

Sagaidāms, ka pirmdienas vakarā Latviju no rietumiem sāks šķērsot pirmā plašā lietus zona, un turpmāk ik dienu kaut vietām Latvijā līs, galvenokārt gaidāms īslaicīgs lietus, iespējamas arī lietusgāzes, pērkons un krusa. Vējš galvenokārt pūtīs no rietumiem, dienvidrietumiem un brīžiem kļūs spēcīgs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas