Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nākamnedēļ pēc salnām gaidāms siltums

Nākamajā nedēļā Latvijā ieplūdīs vēsāks gaiss, bet nedēļas otrajā pusē kļūs siltāks un temperatūra vietām var sasniegt +20 grādus, liecina jaunākās Global Forecast System prognozes.

Pirmdien spīdēs saule un gaiss iesils līdz +13..+15 grādiem, bet Vidzemes piekrastē un Kurzemes rietumu piekrastē - līdz +8..+11 grādiem. Otrdien ar brāzmainu ziemeļrietumu vēju sāks ieplūst vēsāks gaiss, vietām īslaicīgi līs. Trešdienas saullēktā valsts lielākajā daļā gaisa temperatūra pazemināsies līdz -1..-5 grādiem, vietām var krist 4.maija aukstuma rekords.

Svētku dienā saule mīsies ar mākoņiem, dažviet iespējami īslaicīgi nokrišņi, vējš lēni līdz mēreni pūtīs no rietumiem, ziemeļrietumiem. Gaisa temperatūra 4.maija pēcpusdienā paaugstināsies līdz +7..+12 grādiem.

No ceturtdienas pakāpeniski kļūs siltāks, sestdien gaisa temperatūra vietām var sasniegt +20 grādus, daudzviet īslaicīgi līs un vietām dārdēs pērkons.

Pašreizējās prognozes liecina, ka svētdien, 8.maijā, ar ziemeļrietumu vēju atsāks ieplūst vēsāks gaiss, bet pēc 10.maija gaisa temperatūra var pakāpties nedaudz virs +20 grādiem. Visticamāk, nokrišņu būs maz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas