Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Naktī iespējami pārtraukumi Swedbank karšu, maksājumu pakalpojumu un internetbankas darbībā

Naktī uz ceturtdienu, 11.maiju, no plkst.24 līdz plkst.6 notiks ikmēneša IT uzlabojumu ieviešana Swedbank sistēmās, kā rezultātā Swedbank klientiem regulāri tiek piedāvātas jaunas iespējas un uzlabojumi. Darbu laikā naktī iespējami pārtraukumi Swedbank karšu, maksājumu pakalpojumu un internetbankas darbībā, portālu Diena.lv informēja Swedbank mediju attiecību vadītāja Kristīne Jakubovska.

Jakubovska atklāja, ka, piemēram, tiks ieviesti nākamie pilnveidojumi Smart-ID darbībā. Tagad Smart-ID lietotāji varēs autorizēties ne tikai Swedbank internetbankā un mobilajā lietotnē, bet arī zvanot bankai pa tālruni 67444444. Turklāt klienti, kuriem ir vairāki aktīvi Smart-ID konti, varēs veikt maksājumus daudz ātrāk un vairs nevajadzēs izvēlēties Smart-ID iekārtu manuāli, jo maksājuma apstiprināšana notiks tajā pašā ierīcē, ar ko notika pieslēgšanās. Savukārt uzņēmumu vadītāji varēs administrēt lietotājus internetbankā ar Smart-ID.

Smart-ID ir jauns ērts veids, kā pieslēgties Swedbank internetbankai vai mobilajai lietotnei – un tagad arī Konsultāciju centram pa tālruni - un lietot bankas pakalpojumus.

Regulārie sistēmu uzturēšanas darbi tiek veikti naktīs, lai minimizētu neērtību iespējamību. Šādi darbi tiek veikti regulāri, uzturot un pastāvīgi attīstot Swedbank IT sistēmu un mūsdienīgus pakalpojumus klientiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas