Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Nedēļas otrajā pusē kļūs dzestrāks

Šonedēļ Latvijā gandrīz katru dienu gaidāms lietus, savukārt nedēļas izskaņā laiks kļūs dzestrāks, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Laikapstākļus Latvijā ietekmēs ciklonu darbība, tāpēc ik dienu debesis daudzviet būs apmākušās, kā arī līs. Arī vējš šonedēļ būs brāzmains, tāpēc gaiss kļūs dzestrāks.

Darba nedēļas pirmajā pusē sinoptiķi prognozē vien nelielu un īslaicīgu lietu, dažviet ducinās pērkons. Pūtīs rietumu vējš, kas piekrastes rajonos brāzmās sasniegs 19 metrus sekundē lielu ātrumu, tomēr gaiss vēl būs nosacīti silts - naktīs plus 15, plus 18 grādi, bet dienās - plus 18, plus 23 grādi.

Nedēļas vidū Latvijas dienvidaustrumu rajonus šķērsos plaša mākoņu un nokrišņu zona, nesot ilgstošāku lietu. Bet aiz šīs nokrišņu zonas Latvijā ieplūdīs dzestrākas gaisa masas - nedēļas otrajā pusē gaisa temperatūra naktīs noslīdēs pat līdz plus 5, plus 6 grādiem, bet ceturtdien un piektdien pa dienu gaiss nebūs siltāks par plus 20 grādiem. Šādas temperatūras dēļ arī gaidāms intensīvāks lietus.

Lietainākās nedēļas dienas varētu būt sestdiena un svētdiena, jo jauns ciklons no Atlantijas okeāna pāri Skandināvijas pussalai virzīsies uz austrumiem. Tas uz Latviju nesīs nedaudz siltākas gaisa masas, tādēļ temperatūra par diviem trim grādiem paaugstināsies, tomēr joprojām pieturēsies brāzmains vējš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas