Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Niagāras ūdenskritums zaigos Latvijas karoga krāsās

Latvijas simtgadi ASV un Kanādā dzīvojošie latvieši svinēs pie Latvijas karoga krāsās izgaismota Niagāras ūdenskrituma, aģentūru LETA informēja Latvijas Goda konsulātā Ņujorkas štatā.

Latvijas Republikas simtgades priekšvakarā, 17. novembrī, no plkst. 21 līdz 21.15, no plkst. 22 līdz 22. 15 un no plkst.23 līdz 23. 15 pēc vietējā laika, Niagāras ūdenskritums tiks izgaismots Latvijas karoga krāsās.

Šo dāvanu Latvijai un visai latviešu tautai sarūpējusi aktīvā Amerikas latviete, Amerikā dzīvojošā jelgavniece Sandija Bajota un Latvijas goda konsuls Ņujorkas pavalstī Ahmets Orens.

Pateicoties viņu iniciatīvai, kā arī kopīgai Latvijas vēstnieka ASV Andra Teikmaņa un Latvijas vēstnieka Kanādā Kārļa Eihenbauma vēstulei ASV un Kanādas amatpersonām, Niagāras ūdenskrituma izgaismošanas valde izlēma atbalstīt iniciatīvu un godināt Latvijas valsti tās simtgadē.

Pasākums sāksies plkst. 16 ar dokumentālas filmas Likteņzeme pirmizrādi un turpināsies ar izgaismošanas skatīšanos un izklaidēm kopā ar grupu Carnival Youth.

 

Top komentāri

Paldies par LV reklāmu Pasaulei!
P
Jebkura latviska un patriotiska darbība ir apsveicama! Norej latviskuma izpausmes tikai naidīgie kremļa plušķi!
Manuskripti nedeg
M
Pasaule par LV beidzot kaut ko uzzinaatu, ja latvijieshi nevis notriektu naudu reklaamaas, bet, piemeeram, beidzot saaktu izpausties latviski Wikipedia, kaa to dara igaunji un lietuvieshi
Aleksandra un Artjoms
A
Okupanti te ņerkšķ un sevi atmasko - Latvijas karoga krāsas slavenajā ūdenkritumā nebija par valsts un pilsoņu līdzekļiem un tāpēc par to var jebkuršs cilvēks priecāties, izņemot pretekļus - svešo algotņus!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas