Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Otrdien gaiss sasils līdz +13 grādiem

Otrdien, anticiklona ietekmei saglabājoties, laiks Latvijā būs saulains un sauss, gaiss iesils līdz 13 grādiem, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Naktī laika apstākļus Latvijā noteiks anticiklona centrālā daļa, tādēļ mākoņu debesīs būs maz un nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns vējš, vietām rietumu un centrālajos rajonos, galvenokārt piekrastē, veidosies migla. Minimālā gaisa temperatūra būs -1 līdz -6 grādu robežās.

Dienā pūtīs lēns vējš, un no rīta vietām rietumu un centrālajos rajonos, galvenokārt piekrastē, saglabāsies migla. Gaiss iesils līdz pat 13 grādiem, vietām piekrastē no 4 līdz 7 grādiem.

Rīgā naktī mākoņu daudzums būs neliels un nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns vējš, un veidosies migla, dūmaka. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz -2 grādiem.

Galvaspilsētā diena būs pārsvarā saulaina un bez nokrišņiem, vien no rīta vēl saglabāsies migla, dūmaka. Pūtīs lēns vējš. Gaisa temperatūra paaugstināsies no 10 līdz 12 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

"Stūra mājas" ekspozīciju apmeklētājiem neslēgs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ir atļāvis "Stūra mājā" turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju, par diviem gadiem pagarinot termiņu, kurā mājā veicami drošības uzlaboš...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas