Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pabeigta degvielas pārsūknēšana no šorīt avārijā iesaistītās Circle K autocisternas

Pēc apmēram sešu stundu darba ir pabeigta 31 000 litru degvielas pārsūknēšana no šorīt Dobeles novadā avarējušā degvielas vedēja cisternas, aģentūru LETA informēja Circle K Latvia pārstāve Ieva Stūre.

Viņa stāstīja, ka tika organizēti negadījuma seku novēršanas darbi, lai nepieļautu degvielas noplūdi apkārtējā vidē. Aptuveni sešu stundu laikā tika pārpumpēta visa dīzeļdegviela negadījumā cietušās autocisternas uz citu degvielas vedēju.

"Degvielas noplūde apkārtējā vidē nav notikusi, un kaitējums videi nav nodarīts," apgalvoja Stūre, piebilstot, ka patlaban joprojām turpinās avarējušā degvielas vedēja evakuācijas darbi.

Kā ziņots, Circle K Latvia un tās sadarbības partneris Hoyer Latvia, kas nodrošina degvielas vedēju pakalpojumus, bija piesaistījuši papildus vides speciālistus, kas sniedz konsultācijas, lai varētu novērst degvielas noplūdes risku un iespējamu kaitējumu apkārtējai videi.

LETA jau vēstīja, ka šodien ap plkst.9.30 uz A9 ceļa Rīga-Liepāja, Dobeles novadā, notika ceļa satiksmes negadījums, kurā sadursmē cieta vieglā automašīna un degvielas vedējs.

 

 

 

Sadursmes rezultātā bojā gāja vieglās automašīnas vadītājs.

Saskaņā ar Valsts policijas sākotnēji sniegto informāciju, vieglās automašīnas vadītājs sāka priekšā braucošās vieglās automašīnas apdzīšanu, un, iebraucot pretējā joslā, sadūrās ar pretim braucošo degvielas vedēju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas