Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

papildināta - Līvānos bloķē satiksmi uz Rīga-Daugavpils šosejas

Iedzīvotāji Līvanos bloķējuši satiksmi uz pilsētas tilta šosejas Rīga-Daugavpils posmā, vēstī _Latvijas Televīzijas _Ziņu dienests. Satiksmes blokāde notikusi īsu mirkli.

Iedzīvotāji protestēja pret plānotajām nodokļu izmaiņām transportlīdzekļiem.

Pilsētas centrā sapulcējušies vairāki simti cilvēku un pirms šosejas bloķēšanas sadedzināja plakātu ar uzrakstu "Latvijas Satversme", kā arī izkliedza dažādus saukļus, atsaucoties uz Latvijas Televīziju, vēstī BNS. Vēlāk iedzīvotāji devās uz Rīgas-Daugavpils šoseju, kur ilgstoši ļoti lēnām pastaigājās šurpu turpu pa gājēju pāreju, tādējādi bloķējot satiksmi un izveidojot garu sastrēgumu.

Pasākuma izklīdināšanā iesaistījās policija, kas sākumā protestētājus mierīgi novirzīja nost no ceļa braucamās daļas, bet kāds agresīvs vecāka gadagājuma vīrietis, skatītāju ovāciju un svilpienu pavadībā, aizturēts.

Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Anastasija Laizāne aģentūrai BNS nekādu informāciju ne par protesta akciju, ne arī to, vai policija meklēs tās organizētājus, nevarēja sniegt.

Arī Latvijas Valsts ceļi nebija informācijas par notikušajiem satiksmes traucējumiem minētajā ceļa posmā, noskaidroja Diena.lv.

Arī Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāvim Aigars Bērziņš nebija informācija par šo akciju. Viņam gan ir informācija par to, ka Daugavpilī, 18.novembra ielā, trīs autovadītāji, protestējot pret nodevas palielināšanu, uz aptuveni 15 minūtēm apstājušies, tādējādi traucējot satiksmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas