Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

papildināts (9:55) - Atrasts jūrā pazudušā kaitbordista līķis

Otrdienas rītā, 6. janvārī, Rojas novada Ģipkas pagastā jūras krastā atrasts sestdien pazudušā kaitbordista Renāra Mileikas līķis, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga. 

Mirstīgās atliekas atrada kāds vietējais iedzīvotājs aptuveni 20 kilometrus no vietas, kur kaitbordists bija devies jūrā. Notikuma vietā patlaban strādā policija.

Jau vēstīts, ka Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) izsaukumu uz Dundagas novadu sestdien saņēma pēc plkst.15. Krastā palicēji ziņojuši, ka sportists iepūsts jūrā un pazudis no viņu redzesloka. No tuvākā glābēju dislokācijas punkta 41 kilometru attālajā Dundagā VUGD brigāde ieradusies pēc 36 minūtēm, un nekavējoties sākti glābšanas darbi.

Meklēšanas darbus koordinēja Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienesta Jūras meklēšanas koordinācijas dienests (MRCC Rīga). Piekrastes apsekošanā tika iesaistīti VUGD darbinieki un iedzīvotāji, bet jūrā pazudušo vīrieti meklēja Gaisa spēku aviācijas bāzes helikopteri, tirdzniecības un Jūras spēku kuģi.

Lai gan svētdien vakarā glābēji paziņoja, ka pārstāj oficiālu pazudušā kaitbordista meklēšanu, brīvprātīgie to turpināja arī naktī uz otrdienu, tomēr meklējumi nevainagojās panākumiem.

pievienota 3.-5. rindkopa 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas