Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Par Mediju nama vienīgo īpašnieku kļuvis Nauris Kāpostiņš

Par preses izdevēja Mediju nams vienīgo īpašnieku kļuvis uzņēmējs Nauris Kāpostiņš, aģentūru LETA informē izdevēja tirgvedības vadītāja Aija Bula.Kāpostiņš kļuvis par vienīgo dalībnieku SIA Mediju nams mātes kompānijā SIA MN mediji, kuras līdzšinēji īpašnieki vienādās daļās bija Lilita Seimuškāne, Armands Puče un Uldis Dreiblats.

Līdztekus dalībnieku maiņai uzņēmumā drīzumā tiks iecelta arī jauna valde, informē uzņēmumā.Kā ziņots, SIA Mediju nams reģistrēta 2002.gadā, tās pamatkapitāls patlaban ir 12 948 095 eiro. Mediju nama 100% daļas pieder SIA MN Mediji, par kuras īpašniekiem 2010.gadā kļuva Dreiblats, Puče un Lilitai Seimuškāne. Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, 100% kapitāla daļu iegāde no SIA Lasco Investment izmaksāja mazāk nekā 60 000 latu (85 000 eiro).Preses izdevējs Mediju nams pērn strādājis ar 800 027 eiro lieliem zaudējumiem. 2014.gadā uzņēmums nopelnīja 1,579 miljonus eiro, bet vēl gadu iepriekš zaudēja 672 332 eiro. Tikmēr uzņēmuma apgrozījums pērn sarucis par 16%, sasniedzot 1,936 miljonus eiro. 2014.gadā Mediju nams apgrozīja 2,326 miljonus eiro, bet 2013.gadā - 2,569 miljonus eiro.SIA Mediju nams izdod laikrakstu Neatkarīgā Rīta Avīze, nedēļas žurnālus Māja un Vakara Ziņas, mēneša žurnālus Sporta Avīze un _Praktiskā Astroloģija._Kā liecina firmas.lv informācija, Kāpostiņam patlaban ir daļas četros uzņēmumos, no kurām tikai viens pēdējos gados iesniedzis informāciju par saviem finanšu datiem. Kāpostiņš ir vienīgais dalībnieks Cēsīs reģistrētā SIA Escape Travel, kas pērn strādājis ar 115 384 eiro apgrozījumu un 35 758 eiro zaudējumiem. Gadu iepriekš šis uzņēmums strādāja ar 31 764 eiro apgrozījumu un 36 169 eiro zaudējumiem.Kāpostiņš ir arī vienīgais pērn septembrī reģistrētas SIA Polius dalībnieks. Informācija par šī uzņēmuma finanšu datiem pagaidām nav pieejama.Tāpat Kāpostiņam pieder 17% daļu uzņēmumā Publique, kura darbības joma reģistrēta restorānu un mobilo ēdināšanas vietu pakalpojumi. Pēdējos gados 2003.gadā dibinātais uzņēmums nav sniedzis informāciju par saviem finanšu datiem.Savukārt vēl 27,78% daļu Kāpostiņam pieder SIA Langervalde, kurai pērn uzsākts likvidācijas process.Iepriekš viņš bijis dalībnieks vēl vairākos uzņēmumos, kas patlaban jau ir likvidēti.

Top komentāri

Šalle
Š
Puzes čigāna vedeklas brālis? No kurienes tad šamējam nauda? VID, fas!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas