Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Par aiziešanu no valdības TP aizmirst paziņot partneriem no Liepājas partijas

Liepājas partijas līderis Liepājas mērs Uldis Sesks _Dienai _apstiprināja, ka sadarbības partneri no Liepājas partijas nebija informēti par Tautas partijas (TP) lēmumu aiziet no Valda Dombrovska (JL) valdības.

Jau ziņots, ka TP frakcijas un valdes kopsēdē šo lēmumu neatbalstīja deputāte Aija Barča (viņa pārstāv Liepājas partiju), atsaucoties uz to, ka sadarbības līgums prasa šādus jautājumus saskaņot.

Uldis Sesks nevēlējās Dienai komentēt savu viedokli par TP rīcību, aizbildinoties ar to, ka šodien ir Liepājas pilsētas dzimšanas diena un viņš gribot svinēt svētkus.

Jāatgādina, ka pirmdien atpūtas kompleksā Lido notika uzņēmēju tikšanās ar TP un LPP/LC līderiem Andri Šķēli un Aināru Šleseru, kurā piedalījās arī vairāki reģionālo partiju līderi, to vidu arī Uldis Sesks.

Uz jautājumu, kāpēc TP nesaskaņoja ar saviem partneriem aiziešanu no valdības, liepājnieks Saeimas deputāts Jānis Lagzdiņš teica – Uldis Sesks vienmēr ir uzsvēris, ka viņu kā pilsētas mēru interesē tikai ekonomiskie jautājumi, nevis politiskās cīņas. Acīmredzot, ņemot vērā šo U.Seska pozīciju, šis jautājums netika saskaņots, teica J.Lagzdiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas