Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pases un eID kartes izsniegs tikai pēc iepriekšēja pieraksta

No 18. maija līdz ārkārtējas situācijas atcelšanai Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) personu apliecinošus dokumentus noformēs un izsniegs tikai pēc iepriekšēja pieraksta, atceļot pakalpojuma saņemšanas iespēju rindas kārtībā, portālu Diena.lv informēja PMLP.

"Ņemot vērā ārkārtējo situāciju Covid19 dēļ, PMLP galvenā prioritāte ir klientu un darbinieku drošība un veselība. Jaunā klientu apkalpošanas kārtība ļaus kontrolēt un ierobežot pulcēšanās radītos riskus un pasargāt gan klientus, gan darbiniekus no draudiem veselībai," uzsvērts PMLP izplatītajā paziņojumā.

Tāpat, lai samazinātu uzturēšanās laiku klientu apkalpošanas zālē, ir iespējams izmantot arī elektronisko pakalpojumu Pieteikšanās personu apliecinoša dokumenta izsniegšanai portālā Latvija.lv. Šis pakalpojums ļauj pieteikties dokumentu iesniegšanai pases vai eID noformēšanai un veikt valsts nodevas maksājumu par dokumenta izsniegšanu jau iepriekš. Minētajā e-pakalpojumā ir iespēja izvēlēties gan pakalpojuma saņemšanas vietu, gan datumu un laiku.

PMLP atgādina, ka pārvaldes Rīgas nodaļās ir vislielākais apkalpojamo klientu skaits, tāpēc pakalpojuma saņemšanai iedzīvotāji aicināti izmantot arī pārējās 26 pārvaldes teritoriālās nodaļas citās Latvijas pilsētās.

Informācija par kontaktiem iepriekšējā pieraksta veikšanai ir pieejama PMLP mājaslapas sadaļā Iepriekšējais pieraksts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas