Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pēc PBK ziņu dienesta slēgšanas rekordlielu auditoriju sasniedzis RTR Planeta Baltija

Aizvadītajā mēnesī televīzijas programmas RTR Planeta Baltija skatīšanās laika daļa Latvijā sasniedza 8,9% no kopējā TV skatīšanās laika, tādējādi kanālam sasniedzot rekordlielu auditoriju, liecina pētījumu aģentūras Kantar TNS dati.

RTR Planeta Baltija augustā bija trešais skatītākais TV kanāls Latvijā, tikai nedaudz atpaliekot no topa līderiem - LTV 1 un TV3, kurus skatīšanās laika daļa attiecīgi bija 9,7% un 9,6%.

Krievu valodā raidošais TV kanāls būtiski kāpinājis savu auditoriju pēc kanāla PBK Ziņu dienesta slēgšanas šī gada pavasarī. Samazinoties PBK auditorijai, augusi RTR Planeta Baltija skatīšanās laika daļa, augustā sasniedzot vēsturiski augstāko rādītāju.

Līdz šim krievvalodīgo kanālu vidū līderis auditorijas ziņā bija PBK, kura skatīšanās laika daļa ik pa laikam pārsniedza 9%. Jūlijā PBK bija trešais skatītākais kanāls ar 8% skatīšanās laika daļu, savukārt mēneša laikā tā sarukusi līdz 6,4%, sasniedzot vienu no zemākajiem rādītājiem mērījumu vēsturē.

2019.gadā Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome Latvijas teritorijā uz trim mēnešiem aizliedza retranslēt kanālu Rossija RTR. Līdzīgu lēmumu padome bija pieņēmusi arī 2016.gadā, toreiz gan retranslāciju liedzot uz sešiem mēnešiem. Minētie lēmumi bija saistīti ar pārkāpumiem programmas pārraidītajos raidījumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas