Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Pērn pieauguši Šadurska ienākumi IZM, iegādāta jauna Honda markas automašīna

Izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (Vienotība) pērn iegādājies jaunu automašīnu Honda Civic 5DR, liecina Valsts ieņēmumu dienesta mājaslapā publicētā amatpersonas deklarācija.

2017.gadā Šadurskis algā Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) saņēma 64 359,84 eiro, bet par darbu Rīgas Tehniskajā universitātē algā saņemti 7834 eiro. Vēl Šadurskis deklarācijā norādījis, ka no personas Edgara Gailuma viņš saņēmis 320 eiro.

Salīdzinot ar 2016.gadu, Šadurska alga IZM 2017.gadā pieauga par 10 296 eiro, taču jānorāda, ka 2016.gadā politiķis ministra amatu ieņēma tikai februārī, pirms tam saņemot Saeimas deputāta algu.

Pērn ministrs līzingā par 25 230 eiro iegādājies jaunu automašīnu Honda Civic 5DR. No 2007.gada viņa īpašumā ir vieglais auto Honda CRV.

Ja 2016.gadā Šadurskis deklarācijā bija norādījis uzkrājumus par kopējo summu 13 347 eiro, tad šogad deklarācijā vairs nav minēti uzkrājumi. Amatpersonas deklarācijā Šadurskis norādījis parādsaistības 18 335 eiro apmērā.

Šadurska īpašumā ir zeme Ilzeskalna, Ūdrīšu un Krāslavas pagastā, kā arī būve Rīgā, kopīpašumā - zeme un būve Jūrmalā, savukārt lietošanā ir divi zemes un būvju īpašumi Pārgaujas novadā.

 

Top komentāri

Nu jā!
N
Šadurskis vienīgais brauc ar automašīnu, bet pārējie ratos ar zirgu un kučieri. Šadurskis neļāva degradēt latviešu valodu, tad nu ar steigu jāmeklē kompromāts.
N-tā vara
N
Izskatās, ka tā amatpersonu deklarēšanās (es neesmu) un cita veida ienākumu publicēšana vajadzīga tikai mēdijiem, kas kādreizējā formātā izpaudās kā trīs tantiņas uz soliņa zem daudzstāvu mājas logiem, vai tas pats pie blakus galdiem tirgū. Kam ir interese, paši paskatīsies uz "tīro" vai "netīro" veļu. Nav ko rakstīt, lieciet pavasara bildes.
pa
p
Uzrakstiet ziņu par mani. Saņēmu vēl vairāk, bet nopirku vecu auto.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas