Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Piektdien daudzviet uzspīdēs saule

Piektdienas rītā Latvijā ir mākoņainas debesis, kas vietām - galvenokārt piekrastē valsts ziemeļos - skaidrojas, un vietām mazliet līst, liecina meteoroloģiskā informācija. Piektdien Latvijas lielākajā daļā mākoņu kļūs mazāk un uzspīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Dienvidkurzemes piekrastē ir migla. Valstī pūš mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, tā ātrums brāzmās brīžiem sasniedz 8-14 metrus sekundē, Kolkā - 16 metrus sekundē.

Pēdējā diennaktī daudzviet Latvijas rietumu un centrālajā daļā dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās sasniedza 18-21 metru sekundē, stiprākās brāzmas bija 21,8 metri sekundē ceturtdienas vakarā Daugavgrīvā.

Gaisa temperatūra +6..+10 grādi.

Rīgā mākoņains laiks, gaisa temperatūra +10,5 grādi un rietumu, dienvidrietumu vējš brāzmās pūš ar ātrumu līdz 10-12 metriem sekundē.

Nav gaidāmi būtiski nokrišņi, bet vakarā Kurzemē no rietumiem ieradīsies lietus. Priekšpusdienā Dienvidkurzemes piekrastē saglabāsies migla.

Pūtīs mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, valsts austrumu daļā ar brāzmām līdz 14 metriem sekundē.

Gaiss iesils līdz +12..+16 grādiem, Kurzemes un Vidzemes rietumos temperatūra vietām nepārsniegs +8..+11 grādus.

Rīgā nav gaidāmi nokrišņi, brīžiem spīdēs saule, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +15 grādiem un vējš mēreni pūtīs no rietumiem, dienvidrietumiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklona ziemeļaustrumu mala. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 1017 hektopaskāliem Ziemeļvidzemē līdz 1024 hektopaskāliem Dienvidkurzemē.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +9,1 grāda Ventspilī līdz +15,2 grādiem Jēkabpilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 11.aprīlī bija +30..+31 grāds Portugālē, Spānijā, Balkānos, Ukrainā un Krievijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -7 grādi Zviedrijas ziemeļos un -10 grādi Krievijas Eiropas daļas ziemeļaustrumos.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas