Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Piektdien uz ceļiem 19 cietušie, 12 braukuši dzērumā, bet 221 pārsniedzis ātrumu

Piektdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā kopumā cietuši 19 cilvēki, par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīts 221 autovadītājs, tāpat notverti 12 autovadītāji alkohola reibumā, kā arī viens narkotisko vielu iespaidā, informē Valsts policija.

Aizvadītajā diennaktī valsts teritorijā kopumā fiksēti 140 ceļu satiksmes negadījumi. Vairums no tiem jeb 81 negadījums noticis Rīgā, 21 - Zemgales reģionā, 17 - Vidzemes reģionā, 15 - Latgales reģionā, bet seši - Kurzemes reģionā. Rīgā kopumā deviņos ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki, tostarp divi gājēji. Četras personas cietušas kādā avārijā Vidzemē, savukārt ceļu satiksmes negadījumos Zemgalē, Kurzemē un Latgalē traumas guva pa vienam cilvēkam.

Trešdaļa jeb 74 administratīvie protokoli par ātruma pārsniegšanu noformēti Rīgā. Zemgalē par šādu pārkāpumu sodīti 53 autovadītāji, bet Vidzemē - 41 autovadītājs. Mazāk autovadītāju par ātruma pārsniegšanu vakar sodīts Latgalē un Kurzemē, kur par minēto pārkāpumu attiecīgi noformēti 27 un 26 protokoli. Vēl viena persona Kurzemē sodīta par agresīvu braukšanu.

Pieci no alkohola reibumā esošiem autovadītājiem apturēti Rīgā, kur pie auto stūres pieķerta arī viena persona narkotisko vielu iespaidā. Pa diviem dzērājšoferiem pieķerti Latgalē, Kurzemē un Vidzemē. Savukārt Zemgalē par braukšanu alkohola reibumā sodīts viens cilvēks.

Kopumā piektdien par dažādiem pārkāpumiem ceļu satiksmes noteikumu jomā noformēti 544 administratīvie protokoli.

Top komentāri

Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Valsts gadu desmit ved totālu karu ar saviem cilvēkiem, ko varētu arī pieņemt kā normu, ja... būtu jel kāds rezultāts. Aizvāciet no lielceļiem visus šos uniformētos varoņus un redzēsiet - nekas būtisks nemainīsies!
Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Nu, kur mentu komentāri? Vai tad jums neatnes ziņa par tautas viedokli? Vesela nodaļa taču uz to vien strādā!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas