Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Pirmajā vērienīgajā Rīgas spilvenu kaujā piedalās aptuveni 300 dalībnieki

Šodien Rīgā pirmo reizi ar spilvenu kauju tika atzīmēta Starptautiskā spilvenu kauju diena, kurā piedalījās aptuveni 300 dalībnieki. Pasākumu Latvijā organizēja mājas un interjera preču tirgotājs Jysk.

Pasākumu ievadīja dažādu Latvijas slavenību spilvenu cīņas uz baļķa. Cīņās ar spilveniem uz baļķa piedalījās dziedātājs un muzikālā šova Okartes skatuve2 uzvarētājs Mārtiņš Ruskis, dziedātājs un muzikālā šova Okartes skatuve2 finālists Kristaps Pujāts, dziedātāja un muzikālā šova Okartes skatuve2 fināliste Sabīne Berezina, dziedātāja un muzikālā šova Okartes skatuve dalībniece Māra Katarska, dziedātāja, komponiste un muzikālā šova Okartes skatuve dalībniece Anita Intaite (Košā), kā arī Cēsu karmīnkrāsas karoga kora dalībnieki Rihards Saule un Daina Rudzīte. Sīvā cīņā par veiklāko spilvenkarotāju uz baļķa tika atzīta Māra Katarska. Spilvenu kauju vadīja Kaspars Upaciers (UFO).

Jysk vadītāja Dace Zundere: "Pirmā mūsu organizētā spilvenu kauja izdevās pārsteidzoši labi un tāpēc droši varam teikt, ka līdzīga spilvenu kauja Rīgā tiks rīkota arī nākamgad."

Spilvenu kaujas pasākums notika pie tirdzniecības centra Spice, zaļajā zonā starp tirdzniecības centru un Lielirbes ielu. Tiek prognozēts, ka Starptautiskā spilvenu kauju dienu ar dažādiem pasākumiem un spilvenu cīņām šogad tiks atzīmēta vairāk nekā 80 pasaules pilsētās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas