Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Piromāns Rīgā piecu stundu laikā aizdedzina astoņas automašīnas

Svētdien, 20.jūlijā, aizturēts 30 gadus vecs vīrietis par astoņu automašīnu ļaunprātīgu dedzināšanu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.Vīrietis kopumā piecu stundu laikā ļaunprātīgi aizdedzinājis astoņas automašīnas – divas kravas mašīnas, Ford un SsangYong, kā arī sešas vieglās automašīnas - Renault Megane, Mitsubishi Pajero, Mazda 626, Audi 80, Chrysler un Mazda 3.

Sākotnēji policijas darbinieki saņēmuši informāciju par to, ka Rīgā, Dārza ielā, deg divas kravas automašīnas. Ierodoties notikuma vietā, tur jau strādāja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki. Pēc neilga laika nācās doties arī turpat netālu dzēst vēl divas vieglās automašīnas. Saprotot, ka notiek ļaunprātīga dedzināšana, policijas darbinieki, piesaistot kinologus, uzsāka vainīgās personas meklēšanu.Veicot meklēšanas pasākumus, kinologi uzgāja pēdas iespējamam vainīgajam un ap plkst.4 Dzirciema ielā pie kādas tirdzniecības vietas vīrieti aizturēja. Tobrīd vīrietis bija aizdedzinājis arī trīs atkritumu urnas.Lielākie postījumi notikuši pirmajā dedzināšanas tūrē, kad vīrietis aizdedzinājis kravas automašīnas, jo liesmas no automašīnām pārmetās arī uz blakus esošo šķūnīti, kā arī uz blakus esošās dzīvojamās mājas logiem un jumtu.Par svešas mantas tīšu bojāšanu 1984.gadā dzimušajam aizturētajam vīrietim draud brīvības atņemšana uz laiku līdz desmit gadiem ar probācijas uzraudzību līdz trim gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas